Partners

ACT-ON är en kraftfull Marketing Automation plattform, byggd för att leverera snabba resultat

ACT-ON är ett amerikanskt Marketing Automation system som har blivit mycket populärt bland medelstora företag. ACT-ON erbjuder en plattform byggd för att hjälpa marknadsavdelningar att leverera enastående upplevelse för sina kunder. Från att skapa varumärkeskännedom till att generera heta leads, återköp och bygga lojalitet.

Läs mer om ACT-ON

Mer marknadsmuskler med mindre ansträngning!

eMarketeer är ett svensk Marketing Automation system som går snabbt att komma igång med, är enkelt att arbeta med och är ett mycket kostnadseffektivt hjälpmedel för varje marknadsavdelning. Inte bara epost – eMarketeer’s verktyg gör det enkelt för dig att kombinera och automatisera epost, formulär, sms och webbsidor för att lyckas med din marknadsföring online. Möjligheterna är oändliga.

Läs mer om eMarketeer

Säljteam som följer en strukturerad process gör 48% fler affärer

Membrain är ett piplineverktyg, som till skillnad från de flesta CRM-systemen, har tagit säljaren och inte ekonomiavdelningen som utgångspunkt. Membrain hjälper säljaren att ta till sig det beteende som krävs för att uthålligt prestera inom komplex B2B-försäljning. För säljchefen innebär Membrain en möjlighet att coacha sina säljare när behovet uppstår och relaterat specifikt till de utmaningar säljaren just då har. Membrain har blivit utsedd till Winner of the Top Sales Award - 2 år i rad.

Läs mer om Membrain

Digital1 bygger webbplatser & webbapplikationer med
passion för modern teknik & nöjda kunder

Digital1 bygger moderna, mobilanpassade, sökmotorvänliga och lättanvända webbplatser. 
De har en gedigen kunskap att bygga webbplatser i det ledande CMS verktyget WordPress.

Läs mer om Digital1

Det avgörande är att ha förmåga att kunna attrahera de bästa

OIL Group kombinerar en gedigen erfarenhet av executive search och rekrytering av chefer och specialister, med en bred kunskap om försäljning och försäljningsledning. OIL Group erbjuder även tjänster inom Interim Management, Internationell Exceutive Search och Ledningsgrupps utveckling.

Läs mer om OIL Group